Belastingaangifte

Met een gedegen aangifte bespaart u belasting en voorkomt u problemen.

Belastingaangifte

 

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifteplan verzorgt de belastingaangifte inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers. Met onze hulp optimaliseren wij uw aangifte inkomstenbelasting en betaalt u nooit te veel belasting.

U hoeft niet met uw gehele administratie naar ons kantoor te komen. U stuurt gewoon per post of per mail uw administratie naar ons op. Indien u dit wenst komen wij naar u toe en maken de aangifte bij u thuis. Wij stellen voor u de aangifte op en u ontvangt van ons een helder overzicht van uw aangifte. Nadat u akkoord bent met uw aangifte dienen wij voor u de aangifte in. U heeft er geen omkijken naar.

Om duidelijk in beeld te brengen wat er in uw situatie van toepassing is ontvangt u van ons vooraf een uitgebreide vragenlijst (checklist)

Hierdoor weet u precies welke stukken wij van uw administratie nodig hebben om de aangifte op te kunnen opstellen. Deze checklist zorgt er tevens voor dat er geen aftrekposten onbenut blijven.

Aangifteplan stelt zich proactief op. Wij geven u advies voor verbeterpunten voor toekomstige aangiften inkomstenbelasting.

Aangifte erfbelasting

Wanneer wij voor  u de aangifte erfbelasting opstellen ontvangt u van ons ook een uitgebreide vragenlijst (checklist). Deze vragenlijst dient er onder ander toe om de hoogte van de nalatenschap in kaart te brengen.

Zo willen wij een goed inzicht krijgen in alle kosten gemaakt voor de begrafenis/crematie en eventueel nog openstaande belastingschulden. Deze kosten zijn aftrekbaar van de nalatenschap.

Naast de aangifte inkomstenbelasting en aangifte erfbelasting stellen wij voor onze klant ook de aangifte vennootschapsbelasting en schenkbelasting op.

Houdt u er rekening mee dat wanneer u een schenking doet gebruik makend van een eenmalig verhoogde vrijstelling u aangifte voor de schenkbelasting moet indienen. In de aangifte doet u een beroep op de vrijstelling.

Aangifteplan
Industrieweg 82-S
2651BD Berkel en Rodenrijs
Kvk nummer 70314829
Rsin nummer 858255583