Aangifte

inkomstenbelasting

Wij zorgen ervoor dat u nooit teveel belasting betaalt.

Ieder jaar komt hij weer terug, de belastingaangifte. Een moment in het jaar waar niet iedereen naar uit kijkt. Ziet u op tegen de aangifte inkomstenbelasting en laat u hem liever door een ander doen? Of wilt u weten wat er voor voordeel te behalen valt? Wij maken het graag makkelijker voor u door de belastingaangifte voor u te doen.

Wat doen wij voor u?

Aangifteplan verzorgt de belastingaangifte voor particulieren en ondernemers. Met onze hulp optimaliseren wij uw aangifte inkomstenbelasting. Hierdoor betaalt u nooit te veel belasting.

Wat hebben wij nodig om uw belastingaangifte te doen?

Op onze checklist kunt u zien welke documenten wij van u nodig hebben. Door gebruik te maken van deze checklist blijven er geen aftrekposten onbenut en kunnen wij de aangifte geheel compleet voor u opstellen.

U hoeft niet met uw gehele administratie naar ons kantoor te komen. U stuurt gewoon digitaal of via de post uw administratie naar ons op. Maar langskomen mag natuurlijk altijd.

En dan?

Na ontvangst van uw documenten gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor, mits wij alle stukken hebben, dat uw aangifte op tijd naar de Belastingdienst verstuurd kan worden.

Natuurlijk ontvangt u van ons een kopie van de opgestelde aangifte. Hierin ziet u direct welk bedrag u moet betalen of wat u ontvangt. Wanneer u akkoord bent met de opgestelde aangifte dienen wij voor u de aangifte in bij de belastingdienst.

Maar hier houdt het niet op. Wij denken graag met u mee en geven u advies voor uw toekomstige aangiften inkomstenbelasting. En als u dit wilt, kijken wij ook even terug naar uw belastingaangifte van vorig jaar.

Kosten

De kosten voor het maken van uw aangifte inkomstenbelasting zijn beperkt en vindt u op onze website bij tarieven.

Mogelijk is uw persoonlijke situatie complex, een complexe situatie geeft mogelijk aanleiding tot meerwerk. Indien er sprake is van meerwerk wordt u hiervan altijd vooraf door ons op de hoogte gesteld.