Administratie

“Als ondernemer dient u in een oogopslag uw cijfers te kunnen zien”

Aangifteplan is een laagdrempelig belastingadvieskantoor voor uw bedrijfsadministratie en belastingadvies. Wij werken vanuit een kantoor in Berkel en Rodenrijs. Vanuit hier helpen wij zelfstandig ondernemers en MKB-‘ers uit o.a. Rotterdam, Lansingerland en Zoetermeer met het opzetten en inrichten van hun administratie.
Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen, daar bent u goed in. Als ondernemer dient u te beschikken over een goede administratie. Met een juiste administratie heeft u in een oogopslag inzicht in uw cijfers en resultaten. Wat zijn uw kosten, wat is uw omzet en uw winst? Aan de hand van goede cijfers kunt u terugkijken en plannen maken voor de toekomst van uw onderneming.

 

Wilt u uw administratie laten uit voeren door een professional? Aangifteplan is u graag van dienst.

Uw boekhouding wordt opgesteld door een boekhouder met jarenlange ervaring met behulp van de modernste technieken.  Vanuit de boekhouding verzorgt Aangifteplan uw aangifte omzetbelasting en uw aangifte inkomstenbelasting en/of aangifte vennootschapsbelasting. Bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting houden wij rekening met de fiscale mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. U kunt hierbij denken aan het wel of niet gebruik maken van een fiscale oudedagsreserve, het wel of niet opnemen van een fiscale voorziening, de zelfstandige aftrek en de mogelijkheid voor eventuele investeringsaftrek.

Wilt u graag kennis met ons maken? Wij gaan graag met u in gesprek over uw onderneming en uw wensen. Na het kennismakingsgesprek stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Aangifteplan
Randweg-West 31
2662ER Bergschenhoek
Kvk nummer 70314829
Rsin nummer 858255583