Aangifte erfbelasting

Ook in de moeilijke periodes van uw leven helpen wij u graag.

Wat doen wij voor u?

Bij een overlijden van een geliefde komt een hoop kijken, waaronder de aangifte erfbelasting. Aangifteplan verzorgt in deze moeilijke tijd graag voor u de aangifte erfbelasting. U hoeft ons alleen van de benodigde stukken te voorzien en wij regelen het voor u.

Wat hebben wij nodig om de aangifte erfbelasting voor u te doen?

Op onze checklist erfbelasting kunt u zien welke documenten wij van u nodig hebben. Deze checklist dient er onder andere voor om de hoogte van de nalatenschap in kaart te brengen. Graag willen wij een goed inzicht krijgen in alle kosten die gemaakt zijn voor de begrafenis of crematie. Ook is het van belang om te weten of er nog eventuele opstaande belastingschulden zijn. Deze kosten zijn namelijk aftrekbaar van de nalatenschap.

U hoeft niet met de documenten naar ons kantoor te komen. U stuurt gewoon digitaal of via de post de documenten naar ons op. Maar langskomen mag natuurlijk altijd.

En dan?

Na ontvangst van uw documenten gaan wij voor u aan de slag. Wanneer de aangifte erfbelasting is opgesteld ontvangt u van ons een kopie van de aangifte. Wanneer wij u akkoord bent met de opgestelde aangifte zullen wij voor u de aangifte indienen bij de belastingdienst.

Kosten

De kosten voor een aangifte erfbelasting vindt u op onze website bij tarieven.

Aangifteplan
Randweg-West 31
2662ER Bergschenhoek
Kvk nummer 70314829
Rsin nummer 858255583